BRUG KODEN: CBDROPSSAVE10 OG SPAR 10%

Forsendelse

Når de modtager deres forsendelse, så undersøg grundigt om den er blevet beskadiget under transporten. Alle krav om beskadigede produkt skal foretages senest 48 timer efter modtagelsen.

Hvis de ønsker at returnere en vare, skal de gøre det senest 14 dage efter modtagelsen.

Så snart vi har modtaget varen retur, vil de i løbet af 14 dage modtage fuld refundering.
Varen skal returneres i samme tilstand som den blev modtaget, altså ny og uåbnet.

Vedlæg altid dokumentation og gem deres elektroniske kvittering som bevis for afsendelse. Omkostningerne i forbindelse med returnering af et produkt, skal dækkes af kunden.

Har de spørgsmål til produkterne, kan de altid kontakte vores kundeservice og høre nærmere.

Leveringen af det bestilte, vil blive gjort til leverings adressen som er angivet i ordrebekræftelsen.

Hvis en eller flere af de varer, som de har bestilt er udsolgt på pågældende tidspunkt, vil vi kontakte dem, med henblik på refundering for de manglende produkter, eller høre om yderligere vente tid ønskes, indtil vi har varen på lager igen.

Vi vil derefter informere dem straks via e-mail, hvis dette skulle være tilfældet. Deres pakke vil blive sendt med fragt firma og ikke almindelig post service.

Forsinkelser

De produkter vi sælger indeholder cannabidiol, som er en naturlig forekommende cannabinoid i cannabis planten.

Hamp produkter som indeholder cannabinoider er et kontroversielt emne mange steder i verden, så der kan i sjældne tilfælde forekomme inspektioner og tilbageholdelse af forsendelserne.

Såfremt dette sker påhviler det kunden som modtager at afklare årsagen til forsinkelsen og det vurderes herefter hvorvidt der skal fremsendes en ny forsendelse.

Abonnement

Med en abonnementsordning, modtager de automatisk nye produkter en gang om måneden.

Abonnementsordningen betyder, at de vil modtage det valgte produkt en gang om måneden, så de aldrig løber tør for CBD olie og derved opretholder produktets effekt.

Når de køber et abonnement, acceptere de automatisk fornyelse hver måned.

30 dage fra modtagelsen af ordren, vil en ny pakke blive sendt og de vil blive opkrævet prisen på det valgte abonnement, hvilket vil blive opkrævet fra deres betalingskort, eller en anden valgt betalings metode, den dag vi sender pakken.

Hvis de ikke ønsker flere produkter eller blot skal have lavet en ændring i abonnementet, skal de blot informere det til os, ved at  ringe til kundeservice eller kontakte os på info@cbdrops.dk, HUSK at de altid sætte et abonnement på pause.

De kan til enhver tid opsige deres abonnement. Hvis de ikke ønsker at modtage flere produkter, skal de blot opsige abonnementet senest 25 dage efter deres sidste fakturering.

Hvis de gør dette, modtager de ikke flere produkter og de bliver heller ikke opkrævet ny abonnement´s pris.

Hvis de ikke afbestiller deres abonnement senest 25 dage efter modtagelsen af pakken, vil de være bundet af abonnementet for den pågældende måned og vil derfor modtage en ny pakke samt opkrævning.

DETTE GÆLDER UDELUKKENDE ABONNEMENT.

Alle andre vare, bliver sendt på normal vis.

OBS. RABATKODER KAN IKKE BENYTTES TIL ET ABONNEMENT.

Privatliv

Vi respektere privatlivet og håndterer derfor deres personlige oplysninger på en sikker måde. Vi er ansvarlige for alle personlige oplysninger givet til os af kunden, såsom navn, adresse og andre obligatoriske oplysninger, der kræves ved registreringen, samt bestilling.

Afvisning af bestilling

Såfremt de får afvist og annulleret deres bestilling, vil de få evt. indbetalte beløb tilbage indenfor 14 dage.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dem, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger deres interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore deres interaktion med indlejret indhold.

Kontakt detaljer:

Calle Benajarafe 11.

29651 Mijas, Malaga

Man – Fre: 10:00 – 16:00 

+45 71 81 79 06

info@cbrops.dk

Vælg valuta
EUR Euro
da_DKDansk
en_GBEnglish (UK) es_ESEspañol da_DKDansk